maanantai 8. kesäkuuta 2009

Ketuttaaako?

Nyt olen jäänyt pahasti jälkeen, 2 kirjoitusta puuttuu. Täytyy ottaa loppukiri. Tämä tilanne aiheuttaakin hieman päänvaivaa, voisi jopa sanoa, että ketuttaa kun aika ei riitä blogikirjoitteluun! Tästäpä löytyy loistava aasinsilta päivän aiheeseen, nimittäin työn alla olevaan sivustoon ketuttaa.fi.

Sivuston tarkoituksena on siis antaa ihmisten avautua ongelmistaan. Sinne pääsevät kaikki, ilman rekisteröitymistä, kirjoittamaan kun jonkin nakertaa. Vertaistukea voi saada toisilta käyttäjiltä, sillä tekstejä voi myös kommentoida. Sivuston on siis vielä täysin keskeneräinen, mutta kova koodaus on vauhdissa.

Tämä on mielestäni hauska idea, ihmiset pääsevät purkamaan paineitaan harmittomalla tavalla ja saavat toisilta samassa mielentilassa olevilta vertaistukea. Näin voisi ehkä kuvitella turhan tiuskimisen työkavereille, kotiväelle, tutuille ja tuntemattomille vähentyvän oikeassa elämässä. Toisaalta, sivustolla voi myös ehkä saada aikaan isoja riitojakin. Toivottavasti jälkimmäinen vaihtoehto ei tule totetutumaan.

Mutta eipä siitä sen enempää, tällainen sosiaalinen media esittelyssä tällä kertaa.

1 kommentti:

  1. Varmasti nousee suosioon. Tulee salkkarin tekstaripalsta ekana mieleen tällaisesta avautumis paikasta.

    VastaaPoista