torstai 4. kesäkuuta 2009

Sosiaaliset mediat yrittäjien apuna

Olin tänään huoltamassa kynsiä ja tuli kynsitaiteilijan kanssa puhetta sosiaalisista medioista. Yhdessä pohdimme esimerkiksi facebookin pysyvyyttä, josta myös Päivi heitti kysymksen ilmaan.

Jännä oli kuitenkin huomata, että facebook on pelastanut myös yrittäjien päiviä. Kynsitehtailija kertoi miten oli saanut nykyisen tilansa Sibeliuksenkadulta facebookin kautta, kun Drag Queen Jarkko Valtee oli etsinyt julkisesti kanssavuokralaista suureen liiketilaan.
Toinen tarina facebookista liittyi asiakkaaseen, jonka aikaa piti muuttaa, mutta puhelinnumeroa ei ollut saatavilla. Asiakas kuitenkin löytyi naamakirjasta ja uusi aika saatiin sovittua.

On se facebook vaan niin kätevä.

-Elina

3 kommenttia:

  1. Tuntuu siltä, että tämänkaltaisiin tarinoihin törmää yhä useammin... Facebookista on kehkeytymässä varsinainen pelastaja - mutta asialla saattaa olla toki myös kääntöpuolensa, josta itse kirjoittelin uusimmassa bloggauksessani... Monimutkainen juttu. :s

    VastaaPoista
  2. Facebook yrittäjän apuna, hmm. Mistä löytyy yrittäjälle aika Facebookissa seikkailuun?

    VastaaPoista
  3. Joo, kieltämättä naamakirja kuulostaa tosi kätevältä.. itselläni sitä ei ainakaan vielä ole.. Onhan noissa tollaisissa kyllä aina sekä ne hyvät että huonot puolensa.. :)

    VastaaPoista