maanantai 1. kesäkuuta 2009

Virtuaalimaailman loistokeksintöjä?

En voi olla avautumatta lisää aiheesta. Mistä kaikkiin tv-tsätteihin ja visailuihin riittää osallistujia? On aivan uskomatonta miten lähes jokaisella kanavalla on omat chattinsä ja pelinsä. Eikä riitä, että joka kanavalla on omansa, vaan kanavilla on vielä erilaisia versioista; löytyy ristikoita, sanan arvauksia, urheilupelejä ja sitten niitä ihan perinteisiä, jossa chattijuontaja lukee lähetettyjä viestejä.

En jaksa millään uskoa, että ketään löytää Sen Oikean juuri chattimaailmasta. Tai mikä on todennäköisyys, että voitat tv-pelistä sen hurjan 1000 euroa? Mitä hyötyä chateistä on ja miten joku jaksaa kuluttaa niihin aikaansa?

Kanavat tietysti hyötyvät siitä, että joku tuhlaa rahojaan turhanpäiväisyyksiin. Ja saattaa chattijuontajillakin käydä flaksi, jos ajattelee Vappu Pimiän uraa. Kaiken kaikkiaan itse olen kuitenkin sitä mieltä, että chat ja tv-visailut ovat turhaa ajanhukkaa ja ne voisivat poistua näkyvistä kokonaan.

-Elina

2 kommenttia:

  1. Joo samoilla linjoilla ollaan. Pakko kyllä myöntää, että kun chat-ohjelmat ensimmäistä kertaa televisioon ilmestyivät niin tuli niitä silloin seurattua. Itse en ole kuin kerran tai kaksi lähettänyt viestin kyseisiin ohjelmiin ja silloinkin kokeilu mielessä. chat ja muut pelit tulevat pysymään ohjelmistossa niin kauan ku ne viellä jotain voittoa tuottavat. Räjähdysmäisesti ne on joskus lisääntynyt mutta tällä hetkellä trendi on jo hiipumaan päin.

    VastaaPoista
  2. Hiukan vaikea on joskus ymmärtää, kuinka ihmiset vielä nykäänkin näihin TV-chatteihin viestejä lähettelevät, sen verran suolaisia hintoja on per viesti. Silloin aivan näiden chattien alkuaikoina sen jotenkin vielä ymmärsi, kun kaikilla ei ollut välttämättä internetyhteyttä käytössä, mutta nykyään valtaosalla varmasti on mahdollisuus käyttää nettiä. Joten miksi chatata televisiossa? .. Siksikö että saa oman viestin "kaiken kansan nähtäväksi"? ... Enpä osaa sanoa. Kallista on.

    VastaaPoista