tiistai 9. kesäkuuta 2009

Matkahuumaa

Olen lähdössä lauantaina Ranskaan ja olemme poikaystävän kanssa kuumeisesti yrittäneet löytää sopivaa hotellia. Online hotellivaraukset - bookinig.com sivustolla on aivan loistava mahdollisuus lukea muiden kokemuksia tarjolla olevista hotelleista. Asiakasarvion jättävä saa ensin määritellä onko yksin matkustava vai kuuluuko pienten lasten perheeseen ja kaikkea muuta mahdollista siltä väliltä. Sen jälkeen he voivat arvioida aina hotellin kuntoa henkilökunnan ystävällisyyteen asti ja lopuksi kirjoittaa vapaasti hyvistä sekä huonoista puolista.

Kanava on on mielestäni tosi hyvä keksintö, sillä usein hotelliesittelyt ovat suuntaa antavia. Nyt pystymme kuitenkin lukemaan oikeiden asiakkaiden mielipiteitä eri hotelleista ja uskon sen edes jonkin verran helpottavan valintaa 150:n hotellin joukosta. Loistavaa!

-Elina

1 kommentti:

  1. Voih -oon hiukan kade! No on tosiaan hyvä kun voi jo KotoSuomessa tutustua hotellitarjontaan, ettei tarvitse vanhaan malliin lennähtää paikan päälle ja lähteä talsimaan katuja sopivan majapaikan löytymiseksi. Sitähän on jo kokeiltu.Eli täytyypä pistää osoite muistiin seuraavan kerran hotellivertailua varten:) JA Oikein ihanaa matkaa teille :))

    VastaaPoista