maanantai 25. toukokuuta 2009

Become a Fan

Ajattelin siis tänään kirjoittaa Facebookin Pages (tai Sivut) -osiosta. Etusivun oikeassa ylänurkassa näyttää tälläkin hetkellä olevan Liverpoolin mainos - kaksi kaveriani ovatkin jo faneja.

Melkein kaikille bändeille, urheilujoukkueille, julkkiksille, yms. löytyy nykyään oma fanisivusto Facebookista. Kätevää - itsekin seurailen näiden kautta mm. Lily Allenia, jonka kuulumisia päivitetään "pagesiin" melko usein. Nämä päivitykset näkyvät etusivulla muiden kaverieni päivitysten joukossa. Myös jääkiekon mm-kisojen aikaan olin Leijonien fanina, ja oli mukavaa seurailla muiden fanien reaktioita sivulla - voiton jälkeen hehkutusta, onnitteluja ja kehuja, tappion jälkeen...jotain ihan muuta.

On se hienoa, miten nykyään kaikki hoituu niin helposti. Facebookissa miltei kaikki on mahdollista - muistaakseni joku kertoi täälläkin blogissa saaneensa jopa töitä Facebookin kautta. Toisinaan vain mietin, kauanko Facebook pysyy pinnalla? Monet tämänlaiset ilmiöt ovat kuitenkin niin ohimeneviä. Mutta ehkä Facebook saattaa olla "in" vielä kauankin juuri monipuolisuutensa takia. Kuka tietää, mitä seuraavaksi keksitään...

Taru

1 kommentti:

  1. Samaa mieltä olen. Löysin yhden ihana artistin, Sara Lov, josta en ollut aikaisemmin kuullut. Hänellä on myös fanisivusto facebookissa ja se helpottaa huomattavasti artistin seuraamista.

    Tykkään, kun facebookista on tullut iso juttu. Asiat hoituvat vaivattomasti.

    VastaaPoista