sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Give wings to my life/style

Täytyypi vielä näin sunnuntaina kirjoittaa, viikolla kun kirjoitin muistaakseni vain neljä kirjoitusta...

Olen jo jonkin aikaa seurannut sekä aktiivisesti että epäaktiivisesti muutamia muotiblogeja, ja jäänyt jopa koukkuun pariin niistä. Yksi niistä on otsikossa mainitsemani Give wings to my life/style. Torstaina vierailin jälleen blogissa, ja uusin kirjoitus herätti huomioni ja sopii mielestäni oivasti tänne blogiimme käsiteltäväksi.

Ko. blogin kirjoittaja Laura kertoo, että häneen on otettu yhteyttä NRJ:ltä ja hänestä tulee kanavan virallinen muotibloggaaja. Mielestäni on uskomatonta ja hienoa, että Suomen tunnetuimpiin radiokanaviin lukeutuva ottaa yhteyttä näin. Ilmeisesti NRJ järjesti aiemmin kilpailun, jossa etsi bloggaajaa, mutta Laura ei tunnusta tähän kilpailuun edes osallistuneensa.

Kuitenkin, nyt Laura on saanut rakkaasta harrastuksestaan myös työn - mikäs sen mukavampaa! Hienoa on myös, ettei hänen (kuulemma) tarvitse muuttaa blogiaan tai sen tyyliä mitenkään, vanha osoitekin säilyy käytössä. Tässä vielä linkki blogiin.

Taru

1 kommentti:

  1. Aika mieletön sattuma. Olisin ainakin innoissani, jos joku haluaisi hyödyntää osaamistani ja harrastamistani.

    Luin blogia mielenkiinnosta vähän vanhempia tuotoksia ja uudempia. Sanoisin, että aika osuvan tytön he työhön löysivät. Onnittelut Lauralle. =))

    VastaaPoista