torstai 21. toukokuuta 2009

Facebookuhkailua

Yleisradion pomo Mikael Jungner on kohahduttanut kansaa sanomisillaan naamakirjassa.
Hänen mielestään joitakin uusi Yle närästää suuresti, sillä Jungnerin korviin on kantautunut erään "Sanoma pomon" uhkailut hänen ja päätoimittaja Atte Jääskeläisen persoonien tuhoamisesta.

Hui.

Facebookia tj Jungner on käyttänyt keskusteluun tuttujensa kanssa. Yhdessä he ovat pohtineet mitä tälläiselle käyttäytymiselle pitäisi tehdä. Hassua, sillä ao. eivät edes suhtaudu uhoamiseen kovinkaan vakasti.

Fiksu kanava pohtia ko. asiaa.


-Elina

2 kommenttia:

  1. Tuli tuosta mieleen,että ihmeen suuri osa ihmisistä ei ole oikeen sisäistänyt,että sen minkä nettiin laittaa tai kirjoittaa on aina siellä ja vieläpä kaiken kansan näkyvillä.Esim kännikuvat,provosoivat tekstit yms.
    Osa Facebookin käyttäjistä ainakin tuntuu usein unohtavan tämän seikan.Ehkä ajattelevat vain lähipiirin omia juttujaan lukevan ja kuviaan katselevan.

    VastaaPoista
  2. Toi on niin totta. Ja vaikka kuinka olis esim. salattu profiili tms, niin aina on kuitenkin joku kaverin kaveri jonka kautta pääsee profiiliin käsiksi. Ja kuitenkin harvemmin sosiaalisissa medioissa kuvat tai muut tiedot on siten salattuja etteikö niitä saisi kopioitua omalle koneelle.
    -Elina

    VastaaPoista