maanantai 18. toukokuuta 2009

Right between the eyes.

Heipähei!

Viimeinkin pääsin aloittamaan omalta osaltani. Meinasin jo menettää hermoni, kun en millään löytänyt keinoa saada kirjoitusoikeuksia. Aluksi en edes päässyt kirjautumaan, kun Google halusi kirjata minut vain omilla tunnuksillani suoraan sisään. Loppujen lopuksi kuitenkin onnistuin!

Olen siis Taru, 20-vuotias liiketalouden (markkinoinnin) opiskelija Lemminkäisenkadulta. Olen opiskellut kaksi vuotta, mutta ensimmäisen vuoden olin toisessa sv:ssa ja toimipisteessä, joten näillä näkymin opiskeluni kestävät vielä. Päivä kerrallaan... tai pitäisikö sanoa lukukausi.

Sosiaaliset mediat tulivat tutuksi jo ala-asteella, mutta ehkä paremmin ja syvemmin vasta yläasteella. Aloitin ii2.orgin ja Icq:n käytöllä, sitten tulivat Msn Messenger ja IRC-Galleria. Muutamat mielestäni epäkäytännöllisimmät ovat nyt jääneet pois, mutta Windows Live Messengeriä (ent. Msn Messenger) käytän yhä päivittäin ja IRC-Galleria on vaihtunut Facebookiin. Tosin en ole raaskinut poistaa tunnuksiani "galtsustakaan", sieltä kun löytyy päiväkirjani n. neljän vuoden ajalta. Tosiaan harrastan yhä nykyäänkin myös henkilökohtaista bloggailua, tosin kirjoitustauot venyvät melko pitkiksi erilaisten kiireiden takia. Oikein kauhistuttaakin, miten aion tänne ehtiä kirjoittaa... Minun ei nimittäin pitänyt saada kesätöitä ja haalin kursseja kesäksi, mutta sain sitten kuitenkin ja teen yli 30 tuntisia viikkoja. Noh, katsotaan... ja onneksi olen aina pitänyt kirjoittamisesta, eikä se tunnu työnteolta, tai koululta. Blogimme aihe vain hieman kauhistuttaa, en tiedä miten ihmeessä keksin siitä joka päivä jotain kirjoitettavaa.

Hmm, kaipa siinä tuli tarpeeksi laaja esittely. Tai niin laaja kuin "vaaditaan", jos haluaisin kertoa kaiken itsestäni, en pääsisi varmaan huomenna vielä klo 12 edes töihin, heh... Ehkäpä koitan vielä kirjoittaa toisen, blogin aihepiirin sisältyvän tekstin. O-ouu.

Taru

5 kommenttia:

  1. Heh, mulla oli ihan samat onglemat alussa! :)

    VastaaPoista
  2. Jep, mutta eiköhän se tästä! :D Painiskelen vaan tuon blogin teeman kanssa, mutta eiköhän sekin siitä, ja muiden teksteistä voi hakea inspiraatiota... 8)

    VastaaPoista
  3. Joo saa nähdä miten tosta keksii kirjotettavaa, mutta eiköhän sitä aina jonkun postauksen aikaan saa. :)

    Lueskelin noita kahvion viestejä, eli siis pitikö viime viikollakin jo tehdä noita merkintöjä se 5kpl? Kun siellä luki, että tällä viikolla pitäisi tehdä tuplamäärä tekstejä.... miten ihmeessä tässä enää onnistutaan? :S

    VastaaPoista
  4. No kyllähän viime viikolla oli tarkoitus aloittaa noiden merkintöjen teko, mutta hyvin olette jo päässeet alkuun!

    Johanna S-V

    VastaaPoista
  5. Auts... no eiköhän se tästä! Tarvii vaan joka päivä kirjoitella ja koittaa keksiä aiheita puusta veistämällä... :D

    VastaaPoista